LIGUE 1

Μπορντό - Μονακό 1-1: Οι ουραγοί απέσπασαν βαθμό από 10 αντιπάλους

Ο Τσουαμενί στην αναμέτρηση της Μονακό με την Παρί
Ο Τσουαμενί στην αναμέτρηση της Μονακό με την Παρί © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η κόκκινη κάρτα του Ορελιέν Τσουαμενί διαμόρφωσε τις συνθήκες για μια ισοπαλία 1-1 μεταξύ Μπορντό και Μονακό που δεν συμφέρει καμία από τις δύο στους στόχους τους για τη Ligue 1.

Η Μπορντό απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Μονακό στο "Ματμούτ Ατλαντίκ" στο ντεμπούτο του Νταβίντ Γκιον στον πάγκο της. Η αποβολή του Ορελιέν Τσουαμενί μόλις στο 34ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποδείχθηκε καθοριστική για την έκβαση του αγώνα, που αφήνει και τις δύο ομάδες με μια πικρή γεύση.

Οι "γιρονδίνοι" άρχισαν την αναμέτρηση από την τελευταία θέση της Ligue 1, ύστερα από την ισοπαλία της Σεντ Ετιέν με τη Στρασμπούρ, όμως βρήκαν γκολ με τον Ρεμί Ουντέν στο 22'. Η αποβολή του Τσουαμενί άφησε μια χαραμάδα αισιοδοξίας για τη δεύτερη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν είχε ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 67' χάρη σε έναν παίκτη των γηπεδούχων. Ο Μαρσέλο σημείωσε το δεύτερο αυτογκόλ του τη φετινή σεζόν και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ