ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπόκσιτς:"Ο Νέτβεντ θα παραμείνει στην Γιούβε"

Μπόκσιτς:"Ο Νέτβεντ θα παραμείνει στην Γιούβε"
Νέτβεντ

Ο παλαίμαχος άσσος της Γιουβέντους Άλεν Μπόκσιτς δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή του Νέτβεντ στην “Μεγάλη Κυρία”

Ο 35χρονος άσσος της Γιουβέντους Πάβελ Νέτβεντ είχε δηλώσει πέρυσι ότι θα βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και ότι θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της για άλλη μια σεζόν, φέτος όμως με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του έχει κάνει τους ανθρώπους του Ιταλικού συλλόγου να θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά.
Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο παλαίμαχος άσσος της Κροατίας και της Γιουβέντους την σεζόν 1996/97 Άλεν Μπόκσιτς, ο οποίος είπε ότι είναι αισιόδοξος για την παραμονή του Νέτβεντ και την επόμενη σεζόν.

" Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός για να πείσουν τον Πάβελ να ανανεώσει ο συμβόλαιο του για άλλη μια σεζόν, σίγουρα θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα μαζί του αλλά να σας πω την αλήθεια και να φύγει που θα πάει; καλύτερα από την Γιουβέντους σε αυτή την ηλικία δεν θα βρει".

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόταση από ομάδα της Ιαπωνίας στον 35χρονο μέσο, αλλά όπως είπε ο ίδιος αυτές ήταν χαζές φήμες καθώς δεν έχει σκοπό να τελειώσει έτσι την καριέρα του.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ