ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιαπωνικές σειρήνες... 7 εκ.ευρώ για Νέντβεντ!

Ιαπωνικές σειρήνες... 7 εκ.ευρώ για Νέντβεντ!
Νέντβεντ-Γιουβέντους

Η Τόκιο FC ενδιαφέρεται επίσημα για την απόκτηση του 35χρονου Τσέχου μέσου το καλοκαίρι, και είναι έτοιμη να του προσφέρει 7 εκ.ευρώ για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας

Απόδειξη το σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής "Equipe", που αναφέρει ότι η ιαπωνική Τόκιο FC εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει μία αρκετά δελεαστική πρόταση στους "μπιανκονέρι" πρκειμένου να αποκτήσει τον 35χρονο μέσο.
"Δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για τον Νέντβεντ. Ο συλλογός προσπαθεί πάντα να βελτιώνεται και ο παίκτης αυτός είναι μία λύση.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο και δεν μπορώ να πω αν υπήρξε κάποια προσέγγιση",

τόνισε στις δηλώσεις του ο διευθυντής της Τόκι Φουμιτόσι Γακαμπαγιάσι, την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας Γιουτάκα Μουραγιαμπάσι, εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος:

"Όλα εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε".

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας "Nikkan Sports", οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη για μονοετές συμβόλαιο ύψους περίπου 7 εκ.ευρώ, με τον Νέντβεντ να ετοιμάζεται από την πλευρά του να παίξει το 200ο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους στο κυριακάτικο ματς του "Φρίουλι" με αντίπαλο την Ουντινέζε.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ