ΜΙΛΑΝ

Mπερλουσκόνι: "Δεν θα πουληθεί ποτέ ο Κακά"!

Mπερλουσκόνι: "Δεν θα πουληθεί ποτέ ο Κακά"!
New Image

Ξεκάθαρο μήνυμα στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι ο Κακά δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη Μίλαν έστειλε ο ιδιοκτήτης των "ροσονέρι". Διαβάστε τί είπε ακόμα για Ροναλντίνιο, Ρονάλντο και Πάτο

"H Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία πιθανότητα να πάρει τον Κακά γιατί η Μίλαν δεν θα τον πουλήσει ποτέ, αλλά και γιατί ο ίδιος δεν έχει εκφράσει ποτέ την επιθυμία να αφήσει τη Μίλαν, και πιστεύω ότι δεν θα το κάνει ποτέ", τόνισε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Ροναλντίνιο από τη Μπαρτσελόνα.

"Εάν μία ημέρα η Μπαρτσελόνα αποφασίσεινα τον πουλήσει, η Μίλαν έχει προτεραιότητα και θα είναι η πρώτη που θα μπει στην ουρά για να τον αποκτήσει.

Είμαι σίγουρος ότι ο Ροναλντίνιο θα ήταν πολύ καλά και πολύ χαρούμενος στη Μίλαν για πολλούς λόγους".

Όσον αφορά για αυτό που συνδέει τις Μίλαν και Ρεάλ πέρα από τον... Κακά, το αφεντικό των πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στο γεγονός ότι οι δύο αυτές ομάδες είναι οι πιο επιτυχημένες στην Ευρώπη, με βάση τις κατακτήσεις τροπαίων που έχουν στο θεσμό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

"Αυτές οι δύο ομάδες είναι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι η Μίλαν είναι ικανή να ισοφαρίσει το μέγεθος και το μύθο της Ρεάλ Μαδρίτης".

Όσον αφορά την περίπτωση της απόκτησης του Ρονάλντο τον Ιανουάριο του 2007 από τους "μερένγκες" ο Μπερλουσκόνι ξεκαθάρισε ότι " δεν ήταν ρίσκο να τον πάρουμε, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε έναν πρωταθλητή στην ομάδα μας", ενώ για το ταλέντο που ακούει στο όνομα Αλεσάντρε Πάτο δήλωσε πως "έχει τρομερές προοπτικές, τον ήθελαν και άλλες πολλές ομάδες, όμως ο ίδιος προτίμησε τη Μίλαν γιατί είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης".









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ