ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Η Μίλαν όπως ο... φοίνικας"!

Γκαλιάνι: "Η Μίλαν όπως ο... φοίνικας"!
New Image

Σίγουρος ότι η Μίλαν θα παλέψει μέχρι τέλος για το Καμπιονάτο παρά το άσχημο ξεκίνημα, εμφανίστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι παρομοιάζοντας τους "ροσονέρι" με τον... φοίνικα της μυθολογίας

"Η Μίλαν είναι όπως ο φοίνικας, αναγεννιέται πάντα μέσα από τις στάχτες του", τόνισε ο αντιπρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο οποίος ελπίζει ότι από την αναμέτρηση με τη Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ξεκινήσει η ανάκαμψη της Μίλαν και η επιστροφή στις πειστικές εμφανίσεις.

"Ταξιδεύουμε με την αίσθηση ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης που πηγαίνουμε να δώσουμε το δεύτερο παιχνίδι μας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είμαστε ομάδα που μέχρι και πριν από ένα μήνα κατακτούσαμε τρόπαια (βλ.Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με Σεβίλλη), θα πρέπει να βελτιωθούμε στο Καμπιονάτο, όμως δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείτε τόσο πολύ για την υγεία της Μίλαν",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του και συνέχισε:

"Στο πρωτάθλημα τα πηγαίναμε πάντα καλά, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όποιον έχει κοντή μνήμη, και φέτος είναι πολλοί όπως άλλωστε και πριν από έναν χρόνο, ότι πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό της Αθήνας και στη συνέχεια στο Μόντεκαρλο.

Επίσης κατακτήσαμε το Καμπιονάτο το 2004, ενώ το 2005 και το 2006 παλέψαμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Δεν είναι εύκολο ότι δεν θεωρούμε το πρωτάθλημα το στόχο μας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάναμε τρεις φορές πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, ενώ πέρυσι ήταν η χρονιά που όλοι γνωρίζουμε.

Η Μίλαν μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς για να ξαναβρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει αναγκαστικά να βρεθεί μέσα στην πρώτη τετράδα".






Όσον αφορά για τη διαμάχη που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Κακά και τον Αντσελότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με την Κατάνια το απόγευμα της Κυριακής στο "Σαν Σίρο", ο Γκαλιάνι θέλησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, μιλώντας για την τρομακτική δύναμη της... τηλεοπτικής εικόνας.

"Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο. Στο παρελθόν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα πράγματα στα αποδυτήρια, όμως δεν υπήρχαν οι τηλεοπτικές κάμερες να τα καταγράψουν όλα. Δεν είναι σωστό να δημιουργείται θέμα, επειδή αντάλλαξαν μερικές κουβέντες παραπάνω πάνω στην ένταση του αγώνα", κατέληξε ο Γκαλιάνι.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ