ΜΙΛΑΝ

Στα μαχαίρια Κακά-Αντσελότι!

Στα μαχαίρια Κακά-Αντσελότι!
Κακά-Μίλαν

Η άρνηση του Βραζιλιάνου σταρ να ακολουθήσει τις οδηγίες του προπονητή του κατά τη διάρκεια του Μίλαν-Κατάνια, ήρθε να προστεθεί στα άσχημα αποτελέσματα των "ροσονέρι"

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό τον κανόνα, με την ισοπαλία με την Κατάνια (πέμπτο συνεχόμενο ματς για το Καμπιονάτο που οι "ροσονέρι" έφυγαν από το γήπεδο χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης), να δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα σε δύο από τα κορυφαία ονόματα της ομάδας: τον Κάρλο Αντσελότι και τον Κακά!
Η επιθυμία του τεχνικού της Μίλαν κατά τη διάρκεια του ματς με την Κατάνια (1-1) ήταν να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντσάγκι, με τους Κακά και Ζέεντορφ να τον υποστηρίζουν, καταλαμβάνοντας θέση στο δεξιό και αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος όμως προτιμά να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο, όπου θα είναι πιο κεντρικά στο γήπεδο, πίσω από τους επιθετικούς, με αποτέλεσμα να αγνοεί τις οδηγίες του Αντσελότι, φέρνοντας τον Ιταλό τεχνικό στα όριά του...

Η ανυπακοή του Κακά στις οδηγίες Αντσελότι
Και αφού οι φωνές του δεν έπιαναν τόπο κατά τη διάρκεια του ματς, "εξουσιοδότησε" τους Ζέεντορφ και Γκατούζο να του πουν να μην αφήνει τη θέση του ("Πείτε το εσείς γιατί εμένα δεν με ακούει" φέρεται να είπε στους δύο αυτούς παίκτες ο Αντσελότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ), χωρίς πάντως και αυτή η κίνησή του να βρει ανταπόκριση από το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sky έδειξε πλάνα κατά την αποχώρηση των "ροσονέρι" προς τα αποδυτήρια, με τον Κακά να λέει εξοργισμένος "τώρα θέλει να πει ότι το πρόβλημα είμαι εγώ", ενώ στις δηλώσεις που έκαναν μετά το ματς οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, έδωσαν διάφορες εξηγήσεις:

"Τί συνέβη; Αυτά τα ζητήματα αφορούν την ομάδα και όχι τους δημοσιογράφους. Υπήρχε ένα πρόβλημα που αφορούσε την τεχνική και την τακτική, δεν υπήρχε καμία κόντρα", δήλωσε ο Αντσελότι, με τον Κακά να υπογραμμίζει:

"Τα προβλήματά μας; Δεν ξέρω τί συμβαίνει, όμως επιβάλλεται να βρούμε μία λύση γιατί η Μίλαν έχει φρενάρει την ώρα που οι αντίπαλοί μας συνεχίζουν κανονικά.

Είναι λογικό να υπάρχει ένταση, καθώς δεν έχουμε κερδίσει κανένα από τα τρία ματς που έχουμε δώσει στο Σαν Σίρο".



Μπερλουσκόνι και Ζέεντορφ προειδοποιούν...
Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Μίλαν διανύει περίοδο μεγάλης αγωνιστικής κρίσης, την οποία πρέπει να ξεπεράσει άμεσα αν θέλει να μη μείνει πρόωρα εκτός στόχων, κάτι που επισήμανε και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

"Θα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική γιατί η Μίλαν ήταν πάντα μία ομάδα που ήξερε να αντιδρά στις ήττες και να βελτιώνεται. Αν δεν ξεκινήσουμε γρήγορα την ανάκαμψη στο Καμπιονάτο, κινδυνεύει ακόμα και η συμμετοχή μας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ".

Όσο για τον ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κάλεσε τους παίκτες του να πάρουν τα πάνω τους: " Θα πρέπει να σηκώσετε το κεφάλι, μπορείτε ακόμα να είστε πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα. Δεν μου φτάνουν τα καλά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε χαρακτηριστικά.


















TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ