ΜΙΛΑΝ

Ζέεντορφ: "Τέρμα τα πολλά λόγια..."

AC Milan midfielder Clarence Seedorf, of the Netherlands, celebrates after scoring during the Italian Serie A first division soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 22, 2007. (AP Photo/Antonio Calanni)
New Image AP

Ο Ολλανδός μέσος κάλεσε τους συμπαίκτες του να βγουν ενωμένοι στο γήπεδο κόντρα στη Σέλτικ, και να αφήσουν πίσω τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στο Καμπιονάτο

Επόμενη υποχρέωση για τους "ροσονέρι" είναι το εκτός έδρας ματς με τη Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κλάρενς Ζέεντορφ να στέλνει το μήνυμα στους συμπαίκτες του ότι θα πρέπει να αφήσουν τα λόγια και να... ξεδιπλώσουν σιγά σιγά στο γήπεδο τη μεγάλη τους κλάση.
"Δεν πρέπει να ακούμε τις φωνές από τους γύρω. Ξέρουμε τί ακριβώς πρέπει να βελτιώσουμε, δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, το μόνο που χρειάζεται είναι να βγαίνουμε στο γήπεδο ενωμένοι.

Μόλις λίγες ημέρες πριν απέναντι στην Παλέρμο ήμασταν εξαιρετικοί, όμως χάσαμε γιατί οι μεγάλες φάσεις ήταν εναντίον μας", τόνισε ο κάτοχος τεσσάρων Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες, για να προσθέσει:

"Επειδή είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, όλοι παίζουν πιο σκληρά απέναντί μας. Πολλές φορές, τα αποτελέσματα δεν λένε πάντα την αλήθεια".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ