ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Νίκες μέχρι το τέλος"

Μπεργκ: "Νίκες μέχρι το τέλος"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος για την επιστροφή στα γκολ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση και επί του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στο Sport24.gr.

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας χατ τρικ και επιστρέφοντας στα γκολ μετά από περίπου 40 μέρες. Ο Μάρκους Μπεργκ βραβεύτηκε ως ο MVP της αναμέτρησης και ήταν ένας από τους πράσινους που αποχώρησε τελευταίος από τα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον Μπερίσα και τον Ατζαγκούν.

Ο Σουηδός άσος μίλησε κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο Sport24.gr για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, την συνεισφορά του με το χατ τρικ, την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες και την παρουσία του έξω από την Λεωφόρο αλλά και για την αφαίρεση των τριών βαθμών από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπεργκ μάλιστα υποστήριξε πως αν οι πράσινοι συνεχίζουν με νίκες μέχρι τέλος όλα μπορούν να συμβούν και για ακόμη μια φορά έδειξε την πίστη που έχει στην ομάδα του Παναθηναϊκού σε ότι έχει να κάνει με τις ικανότητες των πράσινων.

Σημαντική νίκη καθώς όλοι περίμεναν την αντίδραση σας μετά τα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι;
"Ναι ήταν σημαντική νίκη, ήταν κρίμα που τους αφήσαμε να βάλουν τρία γκολ αλλά το τρίτο ήταν όταν το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ήταν καλό ματς, πετύχαμε τέσσερα γκολ κόντρα σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο ματς που έγινε χωρίς τους οπαδούς μας και ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς".

Οι οπαδοί που έμειναν έξω από το γήπεδο φώναζαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα;
"Ναι τους ακούγαμε φυσικά. Ήταν παράξενο το συναίσθημα γιατί τους άκουγες αλλά δεν τους έβλεπες. Είμαστε χαρούμενοι για την στήριξη τους και ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Μας βοήθησαν και αυτοί με την παρουσία τους έξω από το γήπεδο. Ήταν κάτι όμορφο".

Επιστροφή στα γκολ μετά από 40 μέρες και μάλιστα με χατ τρικ;
"Ήταν όμορφο. Είχα κάποια παιχνίδια που δεν σκόραρα. Όπως έχω πει όμως πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θεωρώ ότι έχω βοηθήσει την ομάδα και σε άλλα παιχνίδια που δεν έχω πετύχει κάποιο γκολ. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά περισσότερο που κερδίσαμε γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι".

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μείον τρεις βαθμούς για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πως νοιώθεις για αυτό εσύ η συμπαίκτες σου;
"Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό. Την μέρα που μάθαμε την απόφαση όλοι ήμασταν απογοητευμένοι, νοιώθαμε άδειοι επειδή ξέραμε ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Όλοι ήταν απογοητευμένοι εκείνο το διάστημα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε μα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και με νίκες στα ματς που απομένουν. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ θεωρείς ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;
"Αυτό μπορούν να το πουν άλλοι. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτά τα δυο παιχνίδια και θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε κόντρα σε κάθε ομάδα να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Να κάνουμε νίκες ως το τέλος και να δούμε τι θα γίνει τον Μάιο".

Εικόνες από το συλλαλητήριο και την άδεια Λεωφόρο | Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (HL) | Το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ