ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Κοντά στους 4.000 φίλους του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και διαμαρτυρήθηκαν για την αφαίρεση των τριών βαθμών αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος των πράσινων συγκεντρώθηκε έξω από την Θύρα 3 και επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κλείνοντας την Λεωφόρο και στα δυο της ρεύματα για περισσότερες από δυο ώρες και παρακολουθώντας από μια τεράστια γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 6.30μ.μ. και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και όσο περνούσε η ώρα το πλήθος γινόταν όλο και περισσότερο.

Λίγο μετά τις 7.00μ.μ. ήρθε και η πορεία που ξεκίνησε από τον κεντρικό σύνδεσμο των πράσινων επί της Λεωφόρου και στην ώρα έναρξης του αγώνα το πλήθος που βρισκόταν έξω από την Θύρα 3 και κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας άγγιζε τους 3.000 πράσινους.

Όσο περνούσε η ώρα μάλιστα ο κόσμος αυξήθηκε και άλλο και έφτασε κοντά στις 4.000 με τους περισσότερους να απολαμβάνουν την πρωτοπόρο αυτή κίνηση.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού με συνεχή συνθήματα εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ΠΑΟΚ αλλά και υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας δημιούργησαν μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα με το ματς να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών αλλά τις φωνές και τα συνθήματα των φίλων του Παναθηναϊκού να ακούγονται και μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλοι των πράσινων πανηγύρισαν έξαλλα μάλιστα τα γκολ της ομάδας τους ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι άναψαν και κάποια φωτοβολίδες πάνω στα προσφυγικά πανηγυρίζοντας το τέρμα με το οποίο πήρε το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός.

Υπήρξαν φυσικά και συνθήματα που έλεγαν μετά το 4-2 "ΠΑΟ έλα στον λαό σου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ