ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

To Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-3 του ΠΑΟΚ έχοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα ως ομάδα... Εξαιρετικός στον επιθετικό τομέα, αλλά κάκιστος στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στην επίθεση, η είσοδος των Καρέλη, Ατζαγκούν, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των πράσινων, σε συνδυασμό με την εκτελεστική δεινότητα του Μπεργκ. Αμυντικά, κυρίως οι δύο ακραίοι μπακ ήταν ευάλωτοι και δεν μπόρεσαν να αμυνθούν αποτελεσματικά.

ΣΤΙΛ: Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε και σε γενικές γραμμές, ήταν σταθερός. Όποτε χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε με ικανοποιητικό τρόπο και είχε δύο-τρεις καλές αποκρούσεις. Αυτή τη φορά, δεν έδειξε και την αδυναμία του στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια.

ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Κακό παιχνίδι από τον Κροάτη στόπερ, αφού τα 2 από τα 3 γκολ επιτεύχθηκαν εντός περιοχής. Μακριά από την περιοχή είχε ορισμένες επεμβάσεις, αλλά όταν η μπάλα παιζόταν κοντά στην εστία του Στιλ, δεν είχε τη σιγουριά και την αποτελεσματικότητα άλλων παιχνιδιών.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Ισχύει ότι και για τον Σίλντενφελντ, αφού βγήκαν φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Μεμονωμένα ήταν καλός στα μαρκαρίσματα του, ωστόσο, δεν είχε καλή συνεργασία με τον Σίλντενφελντ και δεν εξουδετέρωσε τις ψηλές μπάλες, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κάπως καλύτερος από τον Νάνο, αλλά είχε και αυτός τα προβλήματα του. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε τον Αθανασιάδη σε κάποιες φάσεις, ενώ δεν ήταν αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του. Ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 90’ έχασε τον Νομπόα στο 4-3.

ΝΑΝΟ: Ο Ισπανός αριστερός μπακ υστέρησε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς. Επιθετικά, οι σέντρες του ήταν κάκιστες και οι προωθήσεις του ήταν περιορισμένες. Αμυντικά, ήταν ευάλωτος και δεν μπόρεσε να περιορίσει τους αντιπάλους οι οποίοι κινήθηκαν στο χώρο ευθύνης του.

ΛΑΓΟΣ: Έκλεισε πολλούς χώρους και έδωσε μάχες, ανακόπτοντας αρκετές επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε και οργανωτικές πρωτοβουλίες, χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει. Δεν είχε πολλή βοήθεια από τον Πράνιτς στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΖΕΚΑ: Συγκλονιστικός ο αρχηγός, αγωνίστηκε σαν μην προερχόταν από θλάση. Έβγαλε πολλά κλεψίματα, κέρδισε χαμένες μπάλες και πίεσε με αστείρευτες δυνάμεις. Δημιούργησε το τέταρτο γκολ και έδινε την εντύπωση ότι μπορούσε να τρέχει άλλα δύο ημίχρονα.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Βοήθησε αθόρυβα στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς, όμως να κάνει τη διαφορά. Κουβάλησε τη μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις και την μοίρασε σωστά. Ανασταλτικά, είχε αργές επιστροφές και άφησε τον Νάνο χωρίς υποστήριξη σε κάποιες φάσεις.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Χρησιμοποιήθηκε πίσω από τους επιθετικούς και δεν βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκαν, ενώ δεν μπόρεσε να βρεθεί σε θέση βολής. Έτρεξε πολλά μέτρα, πίεσε τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ και έδωσε μάχες, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Είχε διάθεση και κινήθηκε αρκετά στο πλάτος του γηπέδου, αλλά δεν είχε ουσία. Με εξαίρεση μία φάση, δεν απείλησε τον Ιτάνζ και δεν αξιοποίησε την ταχύτητα και την τεχνική του και δεν κατάφερε να συνδυαστεί με τους Μπεργκ και Πέτριτς. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΜΠΕΡΓΚ: Χωρίς να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του, έδειξε την εκτελεστική δεινότητα του πετυχαίνοντας τρία γκολ. Φάνηκε περισσότερο μετά την είσοδο του Καρέλη, αφού βρήκε συμπαραστάτη, είχε μεγαλύτερους χώρους και λιγότερη επιτήρηση. Βοήθησε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Η είσοδος του άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης, αφού, αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια δημιούργησε το 3-2. Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ τον ένιωσαν για τα καλά, τους πήρε τις προσωπικές μονομαχίες και τους κέρδισε στα σπριντ και βρέθηκε σε θέση βολής και για άλλα γκολ.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Η χρησιμοποίηση του προσέθεσε pressing και κλεψίματα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού και ενίσχυσε τους Καρέλη, Μπεργκ. Βγήκε σε θέση βολής σε τρεις περιπτώσεις, αλλά τα τελειώματα του ήταν τραγικά. Η απόδοση του ανέδειξε στο μάξιμουμ τα συν και τα πλην του.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός χαφ και κατάφερε να σταθεροποιήσει, σε ένα βαθμό, την αμυντική λειτουργία. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά βοήθησε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ