ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά για Μουρίνιο: "Του είπα βάλε με, θα σκοράρω και τελικά νικήσαμε με δικό μου γκολ"

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Ζοζέ Μουρίνιο
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Ζοζέ Μουρίνιο © 2011 PAUL WHITE / AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο όταν έφτασε στη Ρεάλ, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο μεταξύ τους.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναδείχθηκε από την UEFA ο κορυφαίος παίκτης του Champions League, ενώ και το απόλυτο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα 2022, έχοντας πραγματοποιήσει φέτος μία εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό Onze Mondial εξήγησε ωστόσο, πως τα πράγματα στη Μαδρίτη δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνον. Ο αρχηγός των "μερένγκες" έκανε μία αναδρομή στην περίοδο που προπονητής ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο και αποκάλυψε το παρασκήνιο που υπήρχε ανάμεσά τους.

"Η πρώτη μου σεζόν, οι πρώτοι έξι μήνες, ήταν πολύ δύσκολοι, καθώς ήμουν μόνος και δεν μιλούσα τη γλώσσα, οπότε όλα ήταν περίπλοκα. Είχα πάει σε έναν νέο κόσμο, με μια νέα ομάδα, που έπαιζε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δεν τα παράτησα.

Θυμάμαι ότι είχα ένα μικρό πρόβλημα με τον Ζοζέ Μουρίνιο κάποια στιγμή. Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο και συζητήσαμε μια μέρα πριν από έναν αγώνα με τη Ρεάλ Μαγιόρκα.

Υποτίθεται δεν θα έπαιζα και καθώς μαλώναμε, του είπα: Αύριο βάλε με, θα σκοράρω και θα σε κάνω να κερδίσεις το παιχνίδι". Την επόμενη μέρα σκόραρα και κερδίσαμε 1 -0.

Παίζω από ένστικτο. Ποτέ δεν λέω στον εαυτό μου: "θα παίξω κόντρα σ' αυτόν τον αμυντικό, πρέπει να κάνω αυτό ή εκείνο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ