CHAMPIONS LEAGUE

Μπενίτεθ: "Θέλουμε γκολ στο Μιλάνο"

Μπενίτεθ: "Θέλουμε γκολ στο Μιλάνο"
Μπενίτεθ

Το γκολ θα ψάξει στο Μιλάνο, η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Μπενίτεθ. Ο Τζέραρντ "έπλεξε" το εγκώμιο του Τόρες, ενώ ο Μαντσίνι είναι αισιόδοξος για την πρόκριση

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, επιμένει πως η ομάδα του δεν αντέχει να αμυνθεί ώστε να κρατήσει το υπέρ της 2-0 του "Άνφιλντ" κόντρα στην Ίντερ, στο "Τζουζέπε Μεάτσα".
Οι κόκκινοι θα προσπαθήσουν σήμερα να γίνουν η τέταρτη αγγλική ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά, καθώς ήδη εκεί βρίσκονται, η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Είναι αδύνατο για εμάς, να αμυνθούμε για τόση ώρα, ενάντιον μιας πολύ καλής ομάδας, όπως η Ίντερ" δηλώνει ο Ισπανός προπονητής και συμπληρώνει: "Θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε στην αντεπίθεση".

Ο Μπενίτεθ θα παρατάξει την ομάδα του, στο Μιλάνο, χωρίς τον αμυντικό μέσο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, έπειτα από δικό του αίτημα, καθώς ήθελε να βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα του, η οποία αναμένεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Το "αφεντικό" των κόκκινων φέρεται σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένο με τη στάση του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, όμως με την Λίβερπουλ έξω από όλους τους άλλους της στόχους, το Τσάμπιονς Λιγκ, φαντάζει για τον Μπενίτεθ η μόνη διοργάνωση που μπορεί να... χτυπήσει η Λίβερπουλ και τη δεδομένη στιγμή, δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.

Μεγάλο όπλο των "κόκκινων" στην αναμέτρηση με την Ίντερ, δεν είναι άλλο από τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έχει σκοράρει 7 φορές στα τελευταία 4 παιχνίδια της ομάδας, έχοντας μάλιστα και δύο συνεχόμενα χατ-τρικ.

"Πιστεύω πως ο Φερνάντο Τόρες είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής, για το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε στην Ιταλία. Εαν πετύχουμε ένα τέρμα, τότε θα περάσουμε σίγουρα." πρόσθεσε ο Μπενίτεθ, ο οποίος έχει δει την ομάδα του στα τελευταία πέντε παιχνίδια να κατακτά ισάριθμες νίκες.

"Παίζουμε καλά και έχουμε αυτοπεποίθηση. Όταν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι με την Ίντερ, είχαμε μόλις αποκλειστεί από την Μπάρνσλεϊ στο Κύπελλο. Τώρα την αντιμετωπίζουμε έπειτα από πέντε νίκες σερί"

Αισιόδοξος είναι όμως και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Τόρες στα τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ. "Θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και ο Τόρες ξέρει να παίζει αυτό το παιχνίδι καλύτερα από οποιονδήποτε."

Από την άλλη, η Ίντερ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος είχε αποβληθεί στον πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τον Τζέραρντ να θεωρεί πως ο αντικαταστάτης του θα περάσει ένα δύσκολο βράδυ, προσπαθώντας να αναχαιτήσει τον Τόρες. "Όποιος τον αντικαταστήσει (τον Ματεράτσι) δεν νομίζω πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το παιχνίδι"

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Ισπανού επιθετικού, δηλώνοντας ακόμα πως δεν θα τον άλλαζε "με κανέναν επιθετικό στον κόσμο. Ήταν καταπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια και έχει τόσες διαφορετικές επιλογές στο τελείωμα. Βάζει γκολ και μοιάζει πάντα μεγάλη απειλή για τους αντιπάλους του. Μπορεί να παίξει είτε μόνος του μπροστά, είτε με παρτενέρ, καθώς αφομοιώνει το παιχνίδι πολύ γρήγορα.

Είναι ένα παιδί που πραγματικά ξέρει ποδόσφαιρο και πρόκειται να γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό, όχι όμως για εμάς, αλλά για τις άμυνες που θα προσπαθήσουν να τον αντιμετωπίσουν"

.

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, θεωρεί πως ένα γεμάτο "Μεάτσα" θα βοηθήσει την ομάδα του, να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Ιταλός προπονητής, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, με πέντε ποδοσφαιριστές στο κέντρο, ενώ τόνισε για το παιχνίδι: "Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς, να προσπαθήσουμε να μην δώσουμε χώρο στη Λίβερπουλ. Δεν είμαι απαισιόδοξος, πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε."






















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ