ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προς Παρασκευή η ανακοίνωση του Τσάβι και Σάββατο το ταξίδι στη Βαρκελώνη

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Θετικά κυλούν οι συζητήσεις των απεσταλμένων της Μπαρτσελόνα στην Ντόχα για τον Τσάβι με τους ανθρώπους της Αλ Σαντ, με συνέπεια να επίκειται συμφωνία εντός των επομένων ωρών, σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ.

Οι διαπραγματεύσεις των απεσταλμένων της Μπαρτσελόνα στην Ντόχα με τους ανθρώπους της Αλ Σαντ για τον Τσάβι συνεχίζονται, όμως το κλίμα είναι θετικό και οι διαρροές στα ΜΜΕ κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία νωρίτερα από την προθεσμία που έχουν δώσει οι "μπλαουγκράνα" στους πρωταθλητές Κατάρ..

Η καταλανική Sport υποστηρίζει ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας θα εκδοθεί την Παρασκευή και μία ημέρα αργότερα ο 41χρονος προπονητής θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη ύστερα από έξι χρόνια απουσίας.

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα και αρμόδιος για το αθλητικό σκέλος, Ραφαέλ Γιούστε, καθώς και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, θα επιστρέψουν μαζί με τον Τσάβι πίσω στη βάση τους και ο άλλοτε αρχηγός του συλλόγου θα έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να καταστρώσει τα πλάνα του, μιας και την επόμενη εβδομάδα διακόπτονται τα εγχώρια πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ