ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τσάβι πιέζει την Αλ Σαντ για Μπαρτσελόνα: "Θέλω να πάω σπίτι"

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Παρότι η Αλ Σαντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει τον Τσάβι να αποχωρήσει, από την πλευρά του ο Καταλανός τεχνικός μετά το ματς με την Αλ Ντουχάιλ εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, την οποία και χαρακτήρισε σπίτι του.

Η επίσκεψη των απεσταλμένων της Μπαρτσελόνα στο Κατάρ, σε μία προσπάθεια του καταλανικού συλλόγου να πείσει την Αλ Σαντ να επιτρέψει στον Τσάβι να αποχωρήσει, φαίνεται πως δεν απέδωσε καρπούς. Ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών του Κατάρ, Τουρκί αλ Αλί, μέσω ανάρτησης στο twitter του συλλόγου, επανέλαβε τη θέση της ομάδας, ότι δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρήσει, τουλάχιστον όχι αυτήν τη χρονική περίοδο.

Από τη μεριά του ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει στον σύλλογο από το Κατάρ ότι θέλει να επιστρέψει στους "μπλαουγκράνα", εκφράζοντας μάλιστα έντονα την επιθυμία του και μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Αλ Σαντ με την Αλ Ντουχάιλ (3-3) την Τετάρτη (3/11).

"Μιλάω με την Μπαρτσελόνα για μέρες. Αλλά τώρα εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων, πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία. Η Μπαρτσελόνα έρχεται να μιλήσει, είμαστε όλοι πρόθυμοι και ενθουσιασμένοι. Θα δούμε αν θα καταλήξει κάπου.

Θέλω πολύ να πάω σπίτι. Ελπίζω να συμβεί. Έχω συμβόλαιο και τώρα οι σύλλογοι πρέπει να διαπραγματευτούν. Γνωρίζουν ήδη τη θέση μου", τόνισε στις δηλώσεις του ο 41χρονος κόουτς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ