ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αλ Σαντ για Τσάβι: "Ευχαριστούμε τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε"

Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα κατά τη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από το σύλλογο στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015
Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα κατά τη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από το σύλλογο στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 © 2015 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αλ Σαντ, με μήνυμά του μέσα από το twitter του συλλόγου, ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τους απεσταλμένους της, αλλά επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αφήσουν τον Τσάβι να αποχωρήσει.

Η επίσκεψη δύο υψηλά ισταμένων της Μπαρτσελόνα στην Ντόχα για την πρόσληψη του Τσάβι δεν είχε την έκβαση που περίμεναν στην ισπανική ομάδα. Ο αντιπρόεδρος, αρμόδιος για το αθλητικό σκέλος, Ραφαέλ Γιούστε, και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, δεν έχουν συναντηθεί ακόμα με τον ιδιοκτήτη και επικεφαλής της Αλ Σαντ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν αλ Τάνι, ενώ οι υπόλοιπες συζητήσεις τους δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών του Κατάρ, Τουρκί αλ Αλί, με μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο twitter του συλλόγου τόσο στα αραβικά όσο και στα αγγλικά, επανέλαβε τη θέση της Αλ Σαντ, ότι δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρήσει, τουλάχιστον όχι αυτήν τη χρονική περίοδο.

"Καλωσορίζουμε τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα, το εκτιμούμε και το σεβόμαστε. Όμως η θέση του συλλόγου μας είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κρατήσουμε τον κόουτς Τσάβι μαζί μας και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει σε αυτήν την ευαίσθηση στιγμή της σεζόν".

Ο Αλ Τάνι εμφανίζεται διατεθειμένος να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του Τσάβι στο "Καμπ Νόου", ακόμα και χωρίς να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσης των 5.000.000 ευρώ, αν συναντηθεί με τον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει στη χώρα της Μέσης Ανατολής, κάτι που καθιστά αμφίβολο ένα deal που προ ημερών έμοιαζε βέβαιο.

Παρ' όλα αυτά, οι Γιούστε και Αλεμάνι βρέθηκαν στο "Αλ Γκαράφα" της Ντόχα, όπου η Αλ Σαντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλ Ντουχαΐλ στο ντέρμπι κορυφής, πραγματοποιώντας συνάντηση με τους ατζέντηδες του Τσάβι. Ο δημοσιογράφος της Mundo Deportivo, Εντού Πόλο, δημοσίευσε και μία φωτογραφία μέσα από το γήπεδο από τη συνάντηση.

Όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, χωρίς να υπάρχει ακόμα μεγάλη ανησυχία για τη συμφωνία επιστροφής του Τσάβι στη Βαρκελώνη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ