ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο σεΐχης της Αλ Σαντ θα μιλήσει μόνο με τον Λαπόρτα για τον Τσάβι

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο σεΐχης της Αλ Σαντ αρνείται να συναντηθεί με τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα στην Ντόχα για να συζητήσει τη μετακίνηση του Τσάβι και δέχεται ραντεβού μόνο με τον ομόλογό του, Τζουάν Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ολοκληρώσει την πρόσληψη του Τσάβι, όμως βρίσκει απέναντί της απίθανα εμπόδια, όπως ο σεΐχης της Αλ Σαντ, Μοχάμεντ μπιν αλ Τάνι.

Ο επικεφαλής της ομάδας του Κατάρ αρνείται να συναντηθεί με τους απεσταλμένους των "μπλαουγκράνα", τον αντιπρόεδρο αρμόδιο για το αθλητικό σκέλος, Ραφαέλ Γιούστε, και τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, για να ρυθμιστούν τα τυπικά της αποδέσμευσης του Ισπανού προπονητή. Ο σεΐχης απαιτεί ραντεβού μόνο με ομόλογό του, όπως επιτάσσουν τα έθιμα του Κατάρ, δηλαδή με τον Τζουάν Λαπόρτα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Την ίδια στιγμή, ο Λαπόρτα βρισκόταν στο Κίεβο, όπου η Μπαρτσελόνα αντιμετώπιζε (με επιτυχία) την Ντινάμο για τους ομίλους του Champions League. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των κυπελλούχων Ισπανίας δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ντόχα, αφού δεν συνηθίζει να διαπραγματεύεται τετ α τετ για μεταγραφές της ομάδας.

Αν τελικά δεν πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν δια αντιπροσώπων, με ό,τι αυτό μπορεί να προκαλέσει στην κατάληξη της υπόθεσης. Η Αλ Σαντ αυτήν τη στιγμή ζητάει 5.000.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Τσάβι, όπως προκύπτει από τη ρήτρα του συμβολαίου του, την οποία ο Αλ Τάνι είναι διατεθειμένος να παραβλέψει (ή έστω ένα μεγάλο μέρος της), αν υπάρξει συνάντηση των δύο προέδρων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ