ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα δεν ταξιδεύει στο Κατάρ για να διαπραγματευτεί για τον Τσάβι

Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2015 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Οι ιδιοκτήτες της Αλ Σαντ περίμεναν τον Τζουάν Λαπόρτα να ταξιδέψει στην Ντόχα για να διαπραγματευτεί για τον Τσάβι, ωστόσο ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα δεν θα ταξιδέψει και τη διαπραγμάτευση θα "τρέξουν" οι Ράφα Γιούστε και Ματέου Αλεμάνι

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αλ Σαντ συνεχίζονται, καθώς το ισπανικό τηλεοπτικό μέσο "TV3" ανέφερε ότι ο Τζουάν Λαπόρτα δεν θα ταξιδέψει στην Ντόχα, αν και οι ιθύνοντες της Αλ Σαντ τον περιμέναν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον Τσάβι.

Τις διαπραγματεύσεις θα τρέξει ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ράφα Γιούστε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Ντόχα αμέσως μετά το παιχνίδι στο Κίεβο.

Ο Τζουάν Λαπόρτα όπως αναφέρει η Mundo Deportivo δεν ταξιδέψει για να διαπραγματευτεί απευθείας με τους ίδιους του στόχους της ομάδας, είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστή είτε για προπονητή. Η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι αν όλα πάνε καλά, ο Τσάβι θα καθοδηγήσει την Αλ Σαντ για τελευταία φορά, στο αυριανό (03/11) κόντρα στην Αλ Ντουχάιλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ