ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μέχρι το Σάββατο (6/11) η προθεσμία που έχει δώσει στην Αλ Σαντ για Τσάβι

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον Τσάβι, με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της ομάδας να έχουν εντός της ημέρας (4/11) συνάντηση με τον ιδιοκτήτη και επικεφαλή της Αλ Σαντ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν αλ Τάνι, δίνοντας διορία για την οριστική απόφαση μέχρι το Σάββατο (6/11).

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα και αρμόδιος για το αθλητικό σκέλος, Ραφαέλ Γιούστε, καθώς και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, ταξίδεψαν στο Κατάρ, προκειμένου να διαπραγματευτούν με την Αλ Σαντ για τον Τσάβι, τον οποίο οι "μπλαουγκράνα" προορίζουν για διάδοχο του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο.

Εντός της ημέρας (4/11) οι απεσταλμένοι του καταλανικού συλλόγου θα συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη και επικεφαλή της ομάδας από το Κατάρ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν αλ Τάνι, για να συζητήσουν μαζί του, με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία για τον Ισπανό κόουτς. Η διορία που η Μπαρσελόνα έχει δώσει στην Αλ Σαντ λήγει το Σάββατο (6/11), σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της καταλλανικής SPORT.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του ο Τσάβι μετά το φινάλε του ντέρμπι κορυφής με την Αλ Ντουχάιλ εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Αλ Σαντ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να γυρίσει "σπίτι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ