CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Το δοκάρι έσωσε τον Βλαχοδήμο από το φαλτσαριστό σουτ του Ντεμίρ

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Το δοκάρι έσωσε τον Βλαχοδήμο από το φαλτσαριστό σουτ του Ντεμίρ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Μπαρτσελόνα άγγιξε το γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στο 43ο λεπτό όμως το φαλτσαριστό σουτ του Ντεμίρ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Καμπ Νόου για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν από μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν.

Οι Πορτογάλοι άγγιξαν το γκολ στο 34' με την κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ που ανάγκασε τον Τερ Στέγκεν να αποκρούσει σωτήρια με το δεξί γόνατο ενώ εννέα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Τσάβι ήταν εκείνοι που φλέρταραν με το 1-0.

Συγκεκριμένα ο Γιουσούφ Ντεμίρ στο 43ο λεπτό, με τον Αυστριακό εξτρέμ (δανεικός στους μπλαουγκράνα από την Ραπίντ Βιέννης) να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και να πιάνει ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό, για να δει τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ