CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Η εκπληκτική απόκρουση του Βλαχοδήμου στην κεφαλιά του Ντε Γιονγκ

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Η εκπληκτική απόκρουση του Βλαχοδήμου στην κεφαλιά του Ντε Γιονγκ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποδείχτηκε φύλακας-άγγελος της εστίας της Μπενφίκα στο 68ο λεπτό του αγώνα στο Καμπ Νόου, αποκρούοντας εκπληκτικά την κεφαλιά του Φρένκι ντε Γιονγκ και κρατώντας το 0-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα άγγιξε το πολυπόθητο γκολ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπενφίκα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League όμως δεν το βρήκε και για αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Οι μπλαουγκράνα έκλεισαν τους Λουζιτανούς στα καρέ τους και μετά από σέντρα από τα δεξιά του Ντεμπελέ ο Φρένκι ντε Γιονγκ έπιασε καρφωτή κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως ο Έλληνας διεθνής κίπερ απογειώθηκε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ κρατώντας το 0-0 στην αναμέτρηση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ