ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έγραψε αρνητικό ρεκόρ στο Champions League με την ήττα της στο "Μεάτσα"

Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ματς κόντρα στην Ίντερ στο Champions League | 4 Οκτωβρίου 2022
Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ματς κόντρα στην Ίντερ στο Champions League | 4 Οκτωβρίου 2022 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο γνώρισε την ήττα από την Ίντερ στο Μιλάνο αλλά κατέγραψε και ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στο Champions League, μένοντας άσφαιρη για τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι της στη διοργάνωση.

Η Μπαρτσελόνα είχε σημαντικές ευκαιρίες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Μεάτσα" το βράδυ της Τρίτης (04/10) κόντρα στην Ίντερ όμως το φινάλε την βρήκε να αποχωρεί ηττημένη με 1-0 από το γκολ του Τσαλχάνογλου. Σαν να μην έφτανε μάλιστα η δεύτερη ήττα της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League (μετά από το 0-2 από την Μπάγερν στο Μόναχο), αυτή συνδυάστηκε και με ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των μπλαουγκράνα.

Αυτό σχετίζεται με την επιθετική δυστοκία τους μακριά από το "Καμπ Νόου" στις τελευταίες εξόδους του, με την "Μπάρτσα" να μετράει πλέον τρία σερί εκτός έδρας ματς στο Champions League που να μην έχει σκοράρει, ήτοι το χειρότερο σερί στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Τα 3 σερί εκτός έδρας χωρίς γκολ στο Champions League:

  • 08/12/21 Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 3-0
  • 13/09/22 Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 2-0
  • 04/10/22 Ίντερ - Μπαρτσελόνα 1-0
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ