ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Μπάρκας: Έπιασε πέναλτι και χάρισε βαθμό στην Ουτρέχτη απέναντι στην Φορτούνα του Σιόβα

Μπάρκας: Έπιασε πέναλτι και χάρισε βαθμό στην Ουτρέχτη απέναντι στην Φορτούνα του Σιόβα
PRINT SCREEN

Η Ουτρέχτη πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής κρατώντας στο 0-0 εκτός έδρας την Φορτούνα Σιτάρντ, με τον Βασίλη Μπάρκα να είναι πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση αποκρούοντας πέναλτι στο 51ο λεπτό.

Η Ουτρέχτη πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 4-3 επί του Άγιαξ την περασμένη εβδομάδα και το γεγονός αυτό αποτέλεσε ένα σημαντικο καύσιμο για εκείνη ώστε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ το βράδυ του Σαββάτου (28/10) για την 10η αγωνιστική της Eredivisie.

Απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα (βασικός) η Ουτρέχτη δέχτηκε αρκετή πίεση όμως είχε τον τρόπο να κρατήσει το μηδέν έχοντας ως παίκτη-κλειδί για να το καταφέρει αυτό τον Βασίλη Μπάρκα.

Ο άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός έχοντας συνολικά επτά επεμβάσεις, με το highlight για εκείνον να είναι η απόκρουσή που έκανε στο 51ο λεπτό, όταν έπεσε στην αριστερή γωνία του και έπιασε το πέναλτι του Άλεν Χαλίλοβιτς.

Σημειώνεται πως με το αποτέλεσμα αυτό η Ουτρέχτη ανέβηκε στο +2 από τον 17ο της βαθμολογίας, Άγιαξ, με την Φορτούνα Σιτάρντ να είναι στην 11η θέση, με τρεις βαθμούς περισσότερους από την ομάδα του Μπάρκα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ