ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ουτρέχτη - Άγιαξ 4-3: Νέα ήττα για τον αντίπαλο της ΑΕΚ από την ομάδα του Μπάρκα σε ματς με δύο διακοπές

Ο Μπέρχαουζ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ
Ο Μπέρχαουζ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ EUROKINISSI SPORTS

Νέα ήττα για τον Άγιαξ, ο οποίος δεν κατάφερε να σπάσει το αρνητικό σερί κι ηττήθηκε από την ουραγό της Ολλανδίας, Ουτρέχτη με 4-3 σ' ένα ματς με πολλά γκολ και δύο διακοπές.

Ο Άγιαξ που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, δεν λέει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League συνέχισε το αρνητικό σερί στην Eredivisie, και παρότι ισοφάρισε δύο φορές τους γηπεδούχους και προηγήθηκε προσωρινά με 2-3, τελικά ηττήθηκε 4-3 εκτός έδρας από την Ουτρέχτη για την 9η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, σ' ένα επεισοδιακό ματς με δύο διακοπές λόγω ρίψης αντικειμένων.

Ο Αίαντας παρέμεινε έτσι στη 16η θέση με πέντε βαθμούς μετά από επτά ματς, με απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Λίγο πριν λήξη το πρώτο μέρος, η Ουτρέχτη άνοιξε το σκορ με τον Φλαμίνγκο στο 44'. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος από εκεί που σταμάτησαν και ο Ντε Χορν έκανε το 2-0 στο 48'.

Η απάντηση του Άγιαξ ήταν άμεση, με τον Χλίνσον να ισοφαρίζει μέσα σε τρία λεπτά με δύο προσωπικά του γκολ (52' και 55'). Δέκα λεπτά αργότερα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέρχβαϊν πήρε προβάδισμα στο σκορ για πρώτη φορά στο ματς.

Ο Τόρνστρα έφερε ξανά τούμπα το ματς όμως, στο 71' και σε μαζί με το γκολ του Φράουλο στο 90', η Ουτρέχτη πήρε τη νίκη με 4-3.

Ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα στο Ουτρέχτη - Άγιαξ, ο διαιτητής διέκοψε το ματς λόγω ρίψης αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ξαναέκανε και στις καθυστερήσεις.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ