ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Μπανγκουρά ο εκλεκτός

Μπανγκουρά ο εκλεκτός
Μπανγκούρα

Ο Σαμπένγκου Μπανκουρά θα είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός για την επίθεση του Πανσερραϊκού

Στο πρόσωπο του Σαμπέγκου Μπανγκουρά φαίνεται ότι βρήκε την λύση για το επιθετικό πρόβλημα η ομάδα του Πανσερραϊκού, αφού ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από την Τετάρτη το βράδυ στην Ελλάδα με σκοπό να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στα “Λιοντάρια”.
Μάλιστα ο επιθετικός από την Γουινέα έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Εξέδρα λέγοντας ότι είναι χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τους όρους της μεταγραφής του μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί.

" Νιώθω πολύ ωραία που είμαι στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό, δεν μπορώ ωστόσο να μιλήσω για κάτι σίγουρο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο για να συμφωνήσουμε. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, όμως το ποδόσφαιρο παντού είναι το ίδιο και έτσι δεν νομίζω ότι θα έχω κάποια δυσκολία να παίξω, εξάλλου για εμένα δεν είναι δουλειά αλλά η ζωή μου", δήλωσε ο Μπανγκουρά και συνέχισε.

" Ακόμα δεν είμαι 100% έτοιμος από φυσική κατάσταση, θέλω αρκετή δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ και να προσφέρω στην ομάδα, όμως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρουμε τους στόχους μας".

Ο Μπανγκουρά παρότι κατάγεται από την Γουινέα έχει Βελγικό διαβατήριο κάτι που του δίνει την δυνατότητα να λογίζεται σαν κοινοτικός, ενώ αν τελικά τα βρουν οι δυο πλευρές τότε ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με μορφή δανεισμού από την Μποαβίστα, και αν καταφέρει να πείσει ο Πανσερραϊκός θα αγοράσει τα δικαιώματα του.






TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ