ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Τριστάν!

Προτάθηκε ο Τριστάν!
Τριστάν

Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού στις Σέρρες με τον Ντιέγκο Τριστάν να προτείνεται στην ομάδα

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον Λεβαδειακό, καθώς τα ονόματα που παρελαύνουν είναι πολλά και αρκετά μεγάλα.
Μάλιστα την υπόθεση έχει πάρει στα χέρια του ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ψάχνει το όνομα που θα κάνει “γκελ” στους φίλους του Πανσερραϊκού.

Πληροφορίες ήθελαν τον κύριο Θεοδωρίδη να κάνει πρόταση στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, όμως οι απαιτήσεις του Κύπριου στράικερ είναι υψηλές με αποτέλεσμα να έχει παγώσει η όποια εξέλιξη.

Ενώ τις λίγες μέρες στα γραφεία του συλλόγου ήρθε φαξ από τους αντζέντιδες του Ντιέγκο Τριστάν, οι οποίοι πρότειναν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα των Σερρών, χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη μέχρι σήμερα.

Φιλικό με Καλαμαρία

Από εκεί και πέρα σήμερα υπάρχει φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς ( 18:30 μ.μ. ), παιχνίδι το οποίο θα βοηθήσει τον Γιάννη Παπακώστα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ενώ για την Γαλλία έφυγε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Ορελιέν Κολέν για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις, και αναμένεται να επιστρέψει στις Σέρρες την Παρασκευή.










TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ