ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ισοπαλία για τους νεοφώτιστους

Ισοπαλία για τους νεοφώτιστους
Πανσερραϊκός, ομάδα

Ισοπαλία (1-1) και μοιρασιά σε εντυπώσεις για τους νεοφώτιστους στην Σούπερ Λίγκα, Πανσερραϊκό και Πανθρακικό

Σ' ένα παιχνίδι με αρκετά συμπεράσματα και δοκιμές για τους κ.κ. Παπακώστα και Φερέρα, οι φίλοι των δύο ομάδων παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Για τους γηπεδούχους το προβάδισμα έδωσε ο κορυφαίος των Σερρών, Μπαϊκαρά που άνοιξε το σκορ στο 52'. Δέκα λεπτά αργότερα ο Διγκόζης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αφού νικήθηκε από τον Βρονταρά.

Οι φιλοξενούμενοι της Θράκης, ισοφάρισαν είκοσι λεπτά αργότερα με τον Μανουέλ Λόπεζ που νίκησε τον ανίκητο μέχρι εκείνη την ώρα Κοτταρά.

Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Ριέρα (12' και 39'). Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν τον ρυθμό, βάζοντας και πρώτοι γκολ.

Το τελικό 1-1 κρίνεται απολύτως δίκαιο με το θέαμα καλύτερο στην επανάληψη για όσους το παρακολούθησαν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συνεχίστηκε η μίνι παράδοση του Πανθρακικού να μην χάνει από τον Πανσερραϊκό (η ομάδα των Σερρών δεν νίκησε εντός έδρας την ομάδα της Θράκης στην συνάντησή τους στην Β' Εθνική πέρσι).

Πανσερραϊκός (Γ. Παπακώστας): Κηπουρός, Καλλιμάνης, Πιπίνης, Βοσκόπουλος, Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Διγκόζης, Ζουντί, Μπαϊκαρά, Τάντιτς, Γκουγκουλιάς

Πανθρακικός (Ε. Φερέρα): Βρονταράς, Κανωτίδης, Τρόιζε, Ζαπρόπουλος, Κατερίνης, Ολίσε, Λόπεζ, Χαραλάμπους, Ριέρα, Μάξι, Ενρίκες.













TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ