ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μπακασέτας: Τούρκος σχολιαστής άφησε υπόνοιες για τον τραυματισμό του Έλληνα

Μπακασέτας: Τούρκος σχολιαστής άφησε υπόνοιες για τον τραυματισμό του Έλληνα

Ένας Τούρκος τηλεσχολιαστής μίλησε με πολλά υπονοούμενα σε αθλητική εκπομπή για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα με την Τράμπζονσπορ, εμπλέκοντας ακόμα κι ένα ταξίδι που έκανε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας με τη σύντροφό του.

Ο Τάσος Μπακασέτας τραυματίστηκε στο γόνατο έπειτα από μαρκάρισμα του Ρασίντ Γκεζάλ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με την Μπεσίκτας, όμως στην Τουρκία ένας τηλεσχολιαστής προκάλεσε σάλο σχετικά με όσα είπε για τον τραυματισμό.

Ο Κεμάλ Μπελγκίν βρισκόταν στο πάνελ αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού A Sport και σχολίασε τον τραυματισμό του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας: "Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει. Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον (σ.σ. συνάδελφο) Εμέρ Ουριουντιούλ 'ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό'. Μου απάντησε 'μην το λες' και του είπα 'θα δούμε'. Και συνέβη".

Ο συνταξιούχος δημοσιογράφος αναφέρεται στο αυθημερόν ταξίδι που είχε κάνει ο Μπακασέτας και η σύντροφός του στο Ουζουνγκόλ, ένα θέρετρο περίπου 100 νότια της Τραπεζούντας. Το ταξίδι είχε πραγματοποιηθεί μέρα όπου οι παίκτες του Αμπντουλάχ Αβτζί είχαν ρεπό και ο MVP της φετινής σεζόν των πρωτοπόρων της Süper Lig δεν παραβίασε κάποιον εσωτερικό κανονισμό.

Μπακασέτας: Τούρκος σχολιαστής άφησε υπόνοιες για τον τραυματισμό του Έλληνα

Η τοποθέτηση του Μπελγκίν προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τους φιλάθλους της Τράμπζονσπορ, η οποία αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματός της από το 1983-1984, έπειτα από την εντυπωσιακή εκκίνηση της σεζόν. Μάλιστα, δεν λείπουν κι εκείνοι που ζήτησαν από το A Spor την απόλυση του Μπελγκίν για την ασέβεια που έδειξε.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ