ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: Οίδημα στο γόνατο, θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική

Ο Μπακασέτας απογοητευμένος στη διάρκεια της αναμέτρησης Σουηδία - Ελλάδα | 12 Οκτωβρίου 2021
Ο Μπακασέτας απογοητευμένος στη διάρκεια της αναμέτρησης Σουηδία - Ελλάδα | 12 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας υπέστη οίδημα στο γόνατο, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, με την Τράμπζονσπορ να κάνει γνωστό πως ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις.

Ο Τάσος Μπακασέτας υποβλήθηκε σε μαγνητική και σύμφωνα με την ενημέρωση της Τράμπζονσπορ έχει υποστεί οίδημα στο δεξί του γόνατο, έπειτα από το σκληρό τάκλιν που δέχθηκε από τον Γκεζάλ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.

Στην ενημέρωσή του ο τουρκικός σύλλογος ανέφερε πως ο αρχηγός της Εθνικής έχει ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία, ωστόσο εντός των ημέρων θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή του. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινό (7/11) δημοσίευμα του Τούρκου ρεπόρτερ της Fanatik, Γκοκμέν Οζκάν, ο Μπακασέτας θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας διεθνής δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι με το Κόσοβο (14/11) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Από την αναμέτρηση με την Ισπανία (11/11) θα απουσιάσει ούτως ή άλλως καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ