ΠΑΟΚ

Μπαϊάνο: "Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία"

Μπαϊάνο: "Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία"
μπαϊανο

Ο Μπαϊάνο μίλησε για τις δηλώσεις του Σάλμον, για τα προβλήματα της ομάδας και τον ΠΑΟ που ακολουθεί

"Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή παίξαμε άσχημα ενώ από ένα λάθος της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη και μετά από όσα μας είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, είχαμε τον έλεγχο αλλά μετά την πρώτη αποβολή δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Κάναμε πολλές λανθασμένες πάσες, ήμασταν παραταγμένοι μέσα στο γήπεδο πολύ πίσω και δεν έπρεπε και ειδικότερα στο πρώτο μέρος.

Ο προπονητής μας είχε πει ότι υπάρχει πολύς χώρος και θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του, δεν μπορούσαμε όμως να ελέγξουμε το κέντρο διότι η ομάδα ήταν παρατεταγμένη πίσω. Στο ημίχρονο, ο προπονητής είπε ότι δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και ότι είχαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν καταφέραμε τίποτα, ότι κι αν κάναμε δεν οδήγησε πουθενά",



τόνισε ο Μπαϊάνο με αφορμή την χθεσινή ήττα από τον Ηρακλή.

Όσο για τις δηλώσεις του Σάλμον αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού; "Γνωρίζω ότι ο Σάλμον είπε ότι μερικοί παίκτες της ομάδας κρύβονταν πίσω από τους αντιπάλους και ότι όποιος δεν μπορεί ας φύγει. Για να τα είπε θα έχει το δίκιο του. Εν μέρει συμφωνώ αν και θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο το να μην μπορεί μερικές φορές η ομάδα να αποδώσει αυτά που έχει τις δυνατότητες να δείξει".



Ο Μπαϊάνο πάντως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι: "Θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία όλων στην ομάδα. Έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία αλλά αν αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και βελτιωθούμε μέσα στο γήπεδο, θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση.

Από όσα γνωρίζω από τους συμπαίκτες με τους οποίους συζητάω, βλέπω στα μάτια τους ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος όλων διότι δεν γνωρίζω.

Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο όσα μας δείχνει ο Σάντος στις προπονήσεις. Εγώ έχω παίξει σε αρκετές θέσεις της ενδεκάδας, όπου μου ζητούν να βοηθήσω το κάνω όσο καλύτερα μπορώ".







Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας την προσεχή Κυριακή ο Μπαϊάνο είπε: "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε τώρα μια πολύ καλή ομάδα και ο αγώνας θα είναι δύσκολος, εμείς θα μπούμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Ψυχολογικά η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κερδίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή, αυτή είναι η δουλειά μας. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, θα μας στηρίξει και θα μας βοηθήσει".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ