ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο σοβαρός τραυματισμός του Κομάν φέρνει από τώρα τον Σαραγόσα στο Μόναχο

Μπάγερν: Ο σοβαρός τραυματισμός του Κομάν φέρνει από τώρα τον Σαραγόσα στο Μόναχο
Ο Μπράιαν Σαραγόσα σκοράρει με τη φανέλα της Γρανάδα PRINT SCREEN YOUTUBE

Τις προσπάθειες να αποκτήσει από τώρα τον κλεισμένο για το καλοκαίρι του 2024, Μπράιαν Σαραγόσα, εντείνει η Μπάγερν Μονάχου, μετά τον τραυματισμό του Κίνγκσλεϊ Κομάν στο γόνατο.

Πύρρειος αποδείχθηκε η εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Άουγκσμπουργκ με 3-2 για την Bundesliga, καθώς οι Βαυαροί είδαν τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στο 26' λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως αποκάλυψε και ο Τόμας Τούχελ μετά τη λήξη του ματς ο τραυματισμός του Γάλλου εξτρέμ είναι σοβαρός, αφού πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι του γονάτου του, με την Μπάγερν να κάνει προσπάθειες, όπως παραδέχθηκε και ο αθλητικός διευθυντής Κρίστοφερ Φρόιντ, να διακόψει πρόωρα τον δανεισμό του Μπράιαν Σαραγόσα στη Γρανάδα.

Ο 22χρονος εξτρέμ από τις αρχές του Δεκεμβρίου αποτελεί παίκτη των Βαυαρών, οι οποίοι τον απέκτησαν από την ισπανική ομάδα έναντι 15.000.000 ευρώ, αφήνοντάς τον δανεικό μέχρι το φινάλε της σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο Σαραγόσα μετράει έξι γκολ και δύο ασίστ σε 21 συμμετοχές στη La Liga.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ