ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Φοβόμαστε για τραυματισμό του Κομάν στους συνδέσμους"

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 2 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 2 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μπάγερν έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Άουγκσμπουργκ αλλά και με έντονη την ανησυχία για τον τραυματισμό του Κομάν, με τον Τόμας Τούχελ να εκφράζει μάλιστα φόβους για σοβαρό τραυματισμό του Γάλλο στους συνδέσμους.

Η Μπάγερν υπέστη σοκ με την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ που την άφησε επτά πόντους πίσω από την κορυφή, όμως έδειξε ισχυρά αντανακλαστικά, αφού μέσα σε λίγα 24ωρα έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα και μάζεψε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Μεσοβδόμαδα υπέταξε την Ουνιόν σε εξ αναβολής αναμέτρηση ενώ το απόγευμα του Σαββάτου επιβλήθηκε 3-2 εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ στο μίνι βαυαρικό ντέρμπι, σε ένα ματς μάλιστα που αναγκάστηκε να παραταχθεί με πολλές απουσίες λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα στους πρωταθλητές τα πολλά προβλήματά τους ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα, με τον Κίνγσκλεϊ Κομάν να αποχωρεί στο 26ο λεπτό υποβασταζόμενος και τους ανθρώπους των Βαυαρών να εκφράζουν δημόσια τις ανησυχίες τους για σοβαρό τραυματισμό.

"Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για τον Κίνγκσλεϊ. Έπεσε στο γόνατό του. Κάνει τεστ τώρα και θα δούμε", είπε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστοφ Φρόιντ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

"Φοβόμαστε για τραυματισμό του Κομάν στους συνδέσμους αλλά χρειάζεται να γίνουν οι εξετάσεις για να πούμε περισσότερα. Ήταν πολύ οδυνηρό, δεν μπορούμε με τίποτα να συνεχίσει.

Πιθανότατα θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Βαυαρών.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ