ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι τσαντίστηκε που η διοίκηση προσπάθησε να πάρει τον Χάλαντ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει ενοχληθεί με την Μπάγερν και ο λόγος σύμφωνα με την Bild σχετίζεται με τις προσπάθειες του γερμανικού συλλόγου να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ υπέγραψε με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη (10/5) και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες έτρεφαν πολλές ομάδες για να τον κάνουν δικό τους,

Μία από αυτές ήταν η Μπάγερν, η οποία βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα με την Ντόρτμουντ. Ωστόσο, η ρήτρα του Νορβηγού, η οποία ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια ευρώ συν το μπόνους υπογραφής και την προμήθεια των ατζέντηδων εκτόξευσε το ποσό στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρόβλημα όμως δεν ήταν στο οικονομικό σκέλος, αλλά στην απόφασή του 21χρονου, ο οποίος απέρριψε την πρόταση της πρωταθλήτριας Γερμανίας για να πει το "ναι" λίγες ημέρες αργότερα στη Σίτι.

Σύμφωνα με την Bild, η επιθυμία των Βαυαρών να αποκτήσουν τον Χάλαντ ήταν και ο λόγος που τσάντισε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, δεδομένου ότι ο σύλλογος προτού ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του, επεξεργαζόταν την πρόταση για τον Χάλαντ.

Θυμίζουμε ότι ρεπορτάζ της SPORT ανέφερε πως η Μπάγερν πρότεινε στον Πολωνό επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023) χωρίς να προβεί σε αύξηση των αποδοχών του (αμείβεται με 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν 5 εκατομμύρια που είναι συνδεδεμένα με μπόνους), με τον Λεβαντόβσκι να θεωρεί εαυτόν προσβεβλημένο από την παραπάνω προσφορά.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ