ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ 2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής περιόδου ολοκληρώθηκε. Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως υπάρχει συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μετακίνηση του Χάλαντ που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής περιόδου. Οι πολίτες ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Έρλινγκ Χάλαντ, με την μετακίνηση του 21χρονου Νορβηγού στράικερ ουσιαστικά να επισημοποιείται.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενεργοποίησε τη ρήτρα του Χάλαντ, η οποία ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με το μπόνους υπογραφής και με την προμήθεια των ατζέντηδων το παραπάνω πόσο θα ανέβει στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χάλαντ θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, όσα περίπου παίρνει και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και έτσι θα βρίσκεται στους top-earners της Μάντσεστερ Σίτι. Το deal είχε μπει στην τελική του ευθεία τις τελευταίες ώρες με τον Νορβηγού να έχει περάσει ιατρικά της Βρυξέλλες τη Δευτέρα (9/5).

"Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έφτασε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ από την 1η Ιουλίου του 2022. Απομένουν οι τελικοί όροι με τον παίκτη" αναφέρει η ανακοίνωση της Σίτι.

Ο Χάλαντ αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020, όταν τον αγόρασε από την Ζάλτσμπουργκ για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη φανέλα των Βεστφαλών έχει αγωνιστεί σε 88 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 85 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ