ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοινώνει σήμερα (10/5) τον Έρλινγκ Χάλαντ

Ο Ερλίνγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ στο Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
Ο Ερλίνγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ στο Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Όπως αναφέρουν οι Times, η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα της Τρίτης (10/5) την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ.

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής περιόδου είναι προ των πυλών. Ο λόγος γίνεται για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι, με την ανακοίνωση της μετακίνησης του Νορβηγού στράικερ να είναι προ των πυλών.

Όπως αναφέρουν οι Times, η επισημοποίηση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (10/5). Συγκεκριμένα σε λίγες ώρες αναμένεται η Ντόρτμουντ και η Σίτι να ανακοινώσουν την μετακίνηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πολίτες ενεργοποιούν την ρήτρα του Νορβηγού σταρ, η οποία ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με το μπόνους υπογραφής και με την προμήθεια των ατζέντηδων θα ανέβει στα 100 εκατομμύρια. Ο Χάλαντ θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει 400.000 λίρες την εβδομάδα, όσα περίπου παίρνει και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Νορβηγός στράικερ ταξίδεψε στις Βρυξέλλες την Δευτέρα (9/5). Εκεί συνάντησε τον γιατρό των πολιτών και πέρασε από τα απαιτούμενα ιατρικά, με το deal να έχει μπει εδώ και αρκετές ώρες στην τελική του ευθεία.

Στη συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ισπανός προπονητής δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τα τεκταινόμενα. Ο ίδιος απάντησε μεταξύ άλλων ότι θα του άρεσε να μιλήσει από τώρα για τον Έρλινγκ Χάλαντ, ωστόσο οι Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ δεν τον αφήνουν, μέχρι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά.

Ο Χάλαντ αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020, όταν τον αγόρασε από την Ζάλτσμπουργκ για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη φανέλα των Βεστφαλών έχει αγωνιστεί σε 88 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 85 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ