ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ πέρασε ιατρικά στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τους Βέλγους

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Έρλινγκ Χάλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι είναι προ των πυλών, με τη βελγική σελίδα dhnet.be να αναφέρει πως ο Νορβηγός στράικερ πέρασε ήδη ιατρικά στις Βρυξέλλες.

Ολοένα και πιο κοντά στη μετακίνησή του από την Ντόρτμουντ στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ, με τον διευθυντή των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ, να εκτιμάει πως μπορεί και μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει η ανακοίνωση του deal. Το ίδιο έγραψε και ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν στο Athletic.

Φαίνεται πως η υπόθεση τρέχει ακόμη πιο γρήγορα και σύντομα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις. Όπως αναφέρει η βελγική σελίδα dhnet.be, ο Νορβηγός στράικερ συνάντησε τον γιατρό της Μάντσεστερ Σίτι στις Βρυξέλλες.

Ο Χάλαντ φέρεται να έφτασε στην πρωτεύουσα του Βελγίου νωρίς το πρωί της Δευτέρας (9/5), προκειμένου να περάσει τα απαιτούμενα ιατρικά. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Ντόρτμουντ.

Σημειώνεται πως βάσει των τελευταίων δημοσιευμάτων, η Σίτι έχει συμφωνήσει με τον 21χρονο φορ να του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με καθόλα εντυπωσιακές αποδοχές, ύψους 500.000 λιρών την εβδομάδα. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πολίτες θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα που ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ