ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Τσαντισμένος από την πρόταση ανανέωσης, θέλει να πάει Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga κόντρα στην Στουτγκάρδη | 8 Μαΐου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga κόντρα στην Στουτγκάρδη | 8 Μαΐου 2022 @2022 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσκι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την τελευταία πρόταση που του κατέθεσε η Μπάγερν για να τον κρατήσει και σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Sport" έχει πάρει την απόφασή του να αφήσει την Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν το σπίτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για οκτώ ολόκληρα χρόνια και σε αυτό γνώρισε μεγάλες στιγμές και επιτυχίες, μεταξύ άλλων την κατάκτηση ενός Champions League και οκτώ πρωταθλημάτων, φαίνεται όμως ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται λίγα βήμα πριν διαβεί την πόρτα της εξόδου και την κλείσει με θόρυβο πίσω του.

Σύμφωνα με σημερινό (9/5) ρεπορτάζ της Sport, η τελευταία πρόταση που έκαναν οι Βαυαροί για να τον κρατήσουν ήταν και εκείνη που έδωσε τη... χαριστική βολή στις όποιες ελπίδες υπήρχαν από πλευράς οπαδών για να εξακολουθεί να αγωνίζεται με τη φανέλα τους ο "Λέβα".

Μπάγερν: Τσαντισμένος από την πρόταση ανανέωσης, θέλει να πάει Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόβσκι
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ SPORT ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ | 9 ΜΑΙΟΥ 2022

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Βαυαροί πρότειναν στον Πολωνό επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023) χωρίς να προβούν σε αύξηση των αποδοχών του (αμείβεται με 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν 5 εκατομμύρια που είναι συνδεδεμένα με μπόνους), με τον Λεβαντόβσκι να θεωρεί εαυτόν προσβεβλημένο από την παραπάνω προσφορά.

Η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Λεβαντόβσκι θεωρεί πια ότι ο κύκλος του στην Μπάγερν έχει κλείσει από τη στιγμή που δεν υπάρχει πραγματική διάθεση για επέκταση της παραμονής του, με τον Πολωνό κανονιέρη να πιέζει για να ολοκληρωθεί σύντομα η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, ομάδα που τον φλερτάρει έντονα το τελευταίο διάστημα.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αυτό που έχει αφήσει να εννοηθεί μέχρι στιγμής ο γερμανικός σύλλογος, είναι πως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να αποχωριστεί τον παίκτη, αρκεί να έβαζε στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό, ήτοι 40 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ