ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Αισιοδοξία Λεβαντόβσκι ότι θα κλείσει στην Μπαρτσελόνα εντός εβδομάδας

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Το περιβάλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι αρκετά αισιόδοξο ότι η μεταγραφή του Πολωνού σταρ στην Μπαρτσελόνα θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Οι τίτλοι τέλους στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν έχουν πέσει ακόμα. Ο Πολωνός σταρ πιέζει εδώ και πολύ καιρό τη διοίκηση της Μπάγερν για να πει το "ναι" στις προτάσεις που έχει δεχθεί από την Μπαρτσελόνα.

Αν και οι δύο πρώτες προσφορές των Καταλανών απορρίφθηκαν, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις των Βαυαρών είναι ξεκάθαρες και δεν αλλάζουν -αξιώνουν τον παίκτη στα 50 εκατ. ευρώ καθαρά- σύμφωνα με την SPORT ο 33χρονος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει.

Το πρωτοσέλιδο της SPORT (12/7/22)
Το πρωτοσέλιδο της SPORT (12/7/22) SPORT

Το περιβάλλον του Λεβαντόβσκι είναι αρκετά αισιόδοξο όχι μόνο ότι οι δύο ομάδες θα συμφωνήσουν, αλλά ακόμα και ότι το deal θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Ο 33χρονος Πολωνός αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στη σημερινή προπόνηση των Βαυαρών ενόψει της νέας σεζόν, ενώ στόχος είναι να κλείσει η συμφωνία πριν αναχωρήσει η αποστολή την Κυριακή (17/7) στις ΗΠΑ για την περιοδεία.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ