ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ο ατζέντης του Λεβαντόβσκι προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ Μπάγερν - Μπαρτσελόνα για το deal

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάιντς
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάιντς © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν δυσκολεύονται να βρουν τη "χρυσή" τομή για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον ατζέντη του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, να προσφέρεται να γίνει ο διαμεσολαβητής μεταξύ των δύο ομάδων.

Αν και οι σχέσεις του Πίνι Ζάχαβι, ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με την Μπάγερν δεν είναι καλές, κάλεσε τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, για να του κάνει μία πρόταση.

Ο μάνατζερ του Πολωνού σταρ προσέφερε τον εαυτό του ως διαμεσολαβητή για τις διαπραγματεύσεις των Βαυαρών με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ξεμπλοκάρει τις συζητήσεις και να υπάρξει τελικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η τελευταία προσφορά των Καταλανών ήταν 40 εκατομμύρια ευρώ και πέντε μπόνους επίτευξης στόχων, με τους Βαυαρούς να αξιώνουν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της 207 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του 10% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων στη La Liga, αλλά δεν θα τα διαθέσει για τον Πολωνό επιθετικό και θα κινηθεί για να τον αγοράσει μόνο αν αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ