ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί μεταγραφές: Παρακολουθεί την υπόθεση Λεβαντόβσκι, απόσταση για Σκαμάκα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Παρί θα κινηθεί για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αν δεν βρεθεί λύση για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Τζιανλούκα Σκαμάκα και Ουγκό Εκιτίκ βρίσκονται επίσης στη λίστα.

Η Παρί συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητά της ύστερα από την πρόσληψη του Κριστόφ Γκαλτιέ και του Λουίς Κάμπος στη θέση του προπονητή και του συμβούλου του προέδρου αντίστοιχα. Μία δραστηριότητα που φέρνει σε περίοπτη θέση τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, έστω κι αν ο Πολωνός επιθετικός έχει δηλώσει ανοιχτά ότι στόχος του είναι να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ο Κάμπος επιθυμεί την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τον Μάουρο Ικάρντι να βρίσκεται εκτός πλάνων και τον Νεϊμάρ να πωλείται αν φτάσει η κατάλληλη πρόταση. Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος επιθετικός απουσίασε σχεδόν από τα μισά παιχνίδια της Παρί στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στο "Παρκ ντε Πρενς".

Η Μπάγερν ζητάει 50.000.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα για να πουλήσει τον αρχισκόρερ της, ένα ποσό που οι Καταλανοί δυσκολεύονται να δώσουν, ειδικά από τη στιγμή που ο 34χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023.

Η Παρί παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση, αφού το ποσό αυτό δεν είναι πρόβλημα για εκείνη. Σε περίπτωση που αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Λεβαντόβσκι η Μπαρτσελόνα, θεωρείται βέβαιο ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας θα κάνουν την κίνησή τους.

Απόσταση για Σκαμάκα

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Λεβαντόβσκι, η Παρί έχει στρέψει τα ραντάρ της και σε άλλες περιπτώσεις. Αυτή του Τζιανλούκα Σκαμάκα είναι μία εξ αυτών, αν και για τον επιθετικό της Σασουόλο υπάρχει απόσταση.

Οι Ιταλοί ζητούν 50.000.000 για να τον παραχωρήσουν, ωστόσο η Παρί κοστολογεί με λιγότερα χρήματα τον 23χρονο διεθνή Ιταλό, με συνέπεια να μην προχωρούν οι συζητήσεις αυτήν τη στιγμή.

Τέλος, η Παρί εξετάζει και τον Ουγκό Εκιτίκ, τον 20χρονο Γάλλο επιθετικό της Ρεμς, ο οποίος εμφανζόταν ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ, όμως η υπόθεση "κόλλησε". Άνθρωπος της Παρί φέρεται να μίλησε με τον ατζέντη του Εκιτίκ και όλα πλέον είναι ανοιχτά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ