CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "ΠΑΟ, σε θέλω στους 8"

Μουρίνιο: "ΠΑΟ, σε θέλω στους 8"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε πως Ίντερ και Βέρντερ ήταν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και ευχήθηκε να συναντηθεί με τον ΠΑΟ στους "8"!

Επιπλέον, ο "special one" χαρακτήρισε τυχερό το νικητήριο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη με την Ανόρθωση και εξέφρασε την ελπίδα του να συναντηθεί με την ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε στα προημιτελικά!
"Με όλο τον σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως η Ίντερ και η Βέρντερ Βρέμης ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος:

"Θέλω να τους συγχαρώ για τη νίκη στο ΜΙλάνο, έπαιξαν καλά και οργανωμένα. Θέλω να πω ότι δεν είναι φανταστική ομάδα, απλά έκαναν φανταστικη πορεία στον όμιλο και φανταστική δουλειά. Για μένα ήταν έκπληξη που πέρασαν στην επόμενη φάση και ελπίζω να βρεθούμε στους "8".

Είχαν τύχη στο μεταξύ ματς και απ'ότι είδα στην τηλεόραση με το γκολ του Καραγκούνη με την Ανόρθωση είχαν τύχη και απόψε".




Σε ερώτηση δε για το αν θεωρεί πως με αυτά που λέει προκαλεί αντιπάθεια στους Έλληνες φιλαθλους, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας δήλωσε:

"Δεν πειράζει, είμαι έντιμος και λέω πάντα αυτό που πιστεύω, όχι αυτά που θέλουν κάποιοι να ακούν".

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που παραχώρησε ο Μουρίνιο στα ιταλικά ΜΜΕ τόνισε πως με την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του στα 6 ματς της φάσης των ομίλων, της αξίζει να διασταυρωθεί με μία εκ των ισχυρών στην επόμενη φάση:

"Τα παιδιά έπαιξαν με αξιοπρέπεια και έκαναν τη δουλειά τους, τώρα θα δούμε ποιός θα έρθει στους 16. Έχοντας πάντως τερματίσει στον όμιλο με οκτώ πόντους αξίζουμε μία από τις ισχυρές ομάδες".



"Τυχερή η ομάδα που θα παίξει με ΠΑΟ"
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε πάντως στον Παναθηναϊκό και στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών μετά το ματς της Βρέμης, τονίζοντας πως θα είναι τυχερή όποια δεύτερη ομάδα ομίλου βρει στο δρόμο της τους "πράσινους".

"Αξίζουμε να βρούμε το Φεβρουάριο μία μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ή οι πρωταθλητές Ευρώπης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Λίβερπουλ. Είμαστε δεύτεροι, όμως θα υπάρχει μία άλλη δεύτερη ομίλου που θα έχει την τύχη να βρει, με όλο τον σεβασμό καθώς μας νίκησε άξια, μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.


Το να συναντήσεις μία πολύ μεγάλη ομάδα δεν θα είναι αποτέλεσμα ατυχίας, αλλά της πορείας μας στον όμιλο. Όμως η πραγματική ατυχία θα είναι για τον πρώτο ενός άλλου ομίλου που θα αντιμετωπίσει μία ισχυρή ομάδα όπως η Ίντερ.


Χάσαμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη διοργάνωση, είναι αλήθεια, όμως η ήττα της Βρέμης δεν μετράει. Έλειπαν πάρα πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος πως θα δούμε την πραγματική Ίντερ στο τέλος Φεβρουαρίου.

Δεν υποτιμήσαμε τη Βέρντερ, αλλά τον Παναθηναϊκό και την Ανόρθωση",

δήλωσε χαρακτηριστικά .














TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ