ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο:"Όλα είναι πιθανά"

Μουρίνιο:"Όλα είναι πιθανά"
μουρινιο

Πιθανή χαρακτήρισε την πιθανότητα κατάκτησης τριών ακόμη τίτλων στην τρέχουσα σεζόν, ο προπονητής της Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο.

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Ζοζέ Μουρίνιο που θεώρησε πιθανό το...καρέ των τίτλων στην τρέχουσα περίοδο.
" Είναι ακόμη πιθανό", απάντησε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε και συμπλήρωσε:" Τώρα έχουμε 25% πιθανότητες να κατακτήσουμε το Κύπελλο συμμετέχοντας στα ημιτελικά και 12,5% για το Champions League.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ να χάσει τέσσερις ακόμη βαθμούς. Δεν εξαρτάται από εμάς".

Στην συνέχεια στάθηκε όμως και στους τραυματισμούς βασικών παικτών λέγοντας:" Δεν αγωνιστήκαμε ποτέ με την καλύτερη μας ομάδα.

Όταν αγωνιστούμε με μία ομάδα παρόμοια με την καλύτερη μας, τότε θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όλα πήγαν εναντίον μας στο πρωτάθλημα από το ξεκίνημα, τραυματισμοί και αποφάσεις".

Οσο για το Κύπελλο είπε:" Είναι μία εξαιρετική σεζόν από τους παίκτες. Πρέπει να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια. Σέβομαι την Μπλάκμπερν.

Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι στα ημιτελικά. Η Μπλάκμπερν έχει τα δικά της όνειρα και θα παλέψει γι΄αυτά".










TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ