ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, ΗΠΑ: Το εμψυχωτικό μήνυμα του Πούλισικ από το νοσοκομείο και η υποδοχή στους συμπαίκτες του

Η ψυχωτική selfie του Πούλισικ από το νοσοκομείο
Η ψυχωτική selfie του Πούλισικ από το νοσοκομείο PRINT SCREEN

Ο Κρίστιαν Πούλισικ έστειλε το μήνυμά του από το κρεβάτι του νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό από το παιχνίδι με το Ιράν, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα είναι έτοιμος για το κρίσιμο ματς με την Ολλανδία το Σάββατο (3/12).

Ο Κρίστιαν Πούλισικ τραυματίστηκε στην περιοχή της λεκάνης (πυελική θλάση) κατά τη φάση του γκολ που σημείωσε, όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ιράν, Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ.

Ο επιθετικός της Τσέλσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο έπειτα από το τέλος του αγώνα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία.

Ο Πούλισικ έστειλε ένα εμψυχωτικό μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου, εκφράζοντας μάλιστα και την αισιοδοξία του πως θα είναι διαθέσιμος για το Σάββατο (3/12).

Αν και απουσίασε από τους πανηγυρισμούς της ομάδας, ο 24χρονος έδωσε το "παρών" στο πάρτι που ακολούθησε στο ξενοδοχείο και υποδέχθηκε τους συμπαίκτες του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ