ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, ΗΠΑ: Αγωνία για τους τραυματισμούς των Πούλισικ, Μακένι, Σάρτζεντ και τον παροπλισμό του Ρέινα

Ο Κρίστιαν Πούλισικ των ΗΠΑ σε στιγμιότυπο του αγώνα κόντρα στο Ιράν για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Αλ Τουμαμά", Ντόχα | Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
Ο Κρίστιαν Πούλισικ των ΗΠΑ σε στιγμιότυπο του αγώνα κόντρα στο Ιράν για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Αλ Τουμαμά", Ντόχα | Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 © 2022//LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι Κρίστιαν Πούλισικ, Γουένστον Μακένι και Τζος Σάρτζεντ αποχώρησαν τραυματίες από τη νίκη των ΗΠΑ κόντρα στο Ιράν και κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα της φάσης των 16 με την Ολλανδία.

Οι ΗΠΑ επικράτησαν του Ιράν με 1-0 και προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022, όμως αυτή η επιτυχία δεν σημειώθηκε χωρίς κόστος. Τρεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές, οι Κρίστιαν Πούλισικ, Γουένστον Μακένι και Τζος Σάρτζεντ, αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού, προκαλώντας αγωνία στους φιλάθλους.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ τραυματίστηκε στην περιοχή της λεκάνης (υπέστη πυελική θλάση) κατά τη φάση του γκολ που σημείωσε, όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ιράν, Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ. Αν και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τις πρώτες βοήθειες, στην ανάπαυλα έγινε αλλαγή. Ο επιθετικός της Τσέλσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο έπειτα από το τέλος του αγώνα και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ο Μακένι ήταν η δεύτερη κατά σειρά αναγκαστική αλλαγή του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, με τον μέσο της Γιουβέντους να αποχωρεί πιάνοντας το μηρό του, πιθανόν με μυϊκό πρόβλημα. Στο 77ο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Σάρτζεντ από τον Χάτζι Ράιτ, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο τραυματισμός του Πούλισικ και του Σάρτζεντ είναι αυτοί που φοβίζουν περισσότερο τους Αμερικανούς, αφού μοιάζουν οι πιο σοβαροί και αυτοί που ίσως κινδυνεύουν περισσότερο να απουσιάσουν από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ολλανδία.

Την ίδια στιγμή, "φουντώνει" ακόμη περισσότερο η συζήτηση για τον Τζιοβάνι Ρέινα, αφού ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ παρέμεινε στον πάγκο από τον Μπερχάλτερ παρά τους τραυματισμούς, ακόμα μία ένδειξη του παροπλισμού του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ