ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Ικανοποιημένος παρά τον αποκλεισμό"

Μοράτι: "Ικανοποιημένος παρά τον αποκλεισμό"
Μοράτι-Ίντερ

Την πεποίθηση ότι η Ίντερ έδειξε σωστά αντανακλαστικά στον δεύτερο τελικό Κυπέλλου με την Ρόμα, παρά την απώλεια του τροπαίου, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι"

" Είδα μία καλή Ίντερ, μου φάνηκε ότι η ομάδα έπαιξε με σοβαρότητα και διάθεση να κερδίσει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Είναι προφανές ότι το ματς ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, εξαιτίας του αποτελέσματος στην έδρα της Ρόμα, όμως γενικά έμεινα ευχαριστημένος

", τόνισε στις δηλώσεις του, ενώ κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του διαιτητή Μοργκάντι να μην δώσει καθαρό πέναλτι στην ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, είπε:

" Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, όμως αυτά συμβαίνουν. Εκείνη τη στιγμή εξοργίζεσαι περισσότερο, την επόμενη ημέρα έχεις και πάλι καλή διάθεση και φεύγει σταδιακά ο θυμός".



Για την περίπτωση του Λουίς Φίγκο, ο Μοράτι άφησε ένα τεράστιο ερωτηματικό: "Ο Φίγκο ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες αυτή τη σεζόν. Δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του. Θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες, περιμένουμε και θα δούμε".


Αναφορικά με τον Αντριάνο, το αφεντικό των "νερατζούρι" διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Βραζιλιάνο να φεύγει οριστικά για την πατρίδα του, ενώ τόσο για το δικό του θέμα, όσο και για αυτό του Ρεκόμπα," οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο".


TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ