ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Δώρο το Τσάμπιονς Λιγκ για τα 100 χρόνια"!

Μοράτι: "Δώρο το Τσάμπιονς Λιγκ για τα 100 χρόνια"!
Μοράτι

Την πίστη του ότι η συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της θα βρει την Ίντερ στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 43 χρόνια εξέφρασε το αφεντικό των "νερατζούρι"

"Θα είμαστε 100 χρόνων στις 9 Μαρτίου και θα οργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτι", τόνισε ο Μοράτι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport" και συμπλήρωσε:

"Ελπίζω πάντως ότι το δώρο θα φτάσει στο τέλος του Μάη όταν θα γίνει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μόσχα..."


Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι "νερατζούρι" να έχουν γευτεί το πικρό ποτήρι της αποτυχίας όταν αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως το αφεντικό της ομάδας δεν κρύβει την αισιοδοξία του για τη φετινή σεζόν, εξάροντας τις ικανότητες των παικτών του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Ο Ζούλιο Σέζαρ μας έχει ανακουφίσει όλους και μας έχει δώσει περισσότερα απ'ότι περιμέναμε. Είναι εφάμιλλης αξίας με τον Τζίτζι Μπουφόν.

Ο Ματεράτσι είναι επίσης πρωταθλητής και σημαία της Ίντερ. Όσο για τον Μαϊκόν είναι ο καλύτερος φουλ-μπακ του κόσμου.

Ελπίζω ότι ο Ζλάταν (Ιμπραΐμοβιτς) θα είναι ο νέος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και είναι σε μία ομάδα που μπορεί να τον βοηθήσει να τα καταφέρει

Ο Κρους είναι απλά σούπερ χρήσιμος για την ομάδα μας. Τον θεωρώ ως έναν άνθρωπο που μπορώ να στηριχτώ πάνω του. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό, είναι σαν μέλος της οικογένειάς μου".








Ερωτηθείς για το αν η πρωταθλήτρια Ιταλίας κινηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για να εντάξει στο δυναμικό της κάποιον παίκτη, ο Μοράτι τόνισε:

"Υπάρχει μία πιθανότητα να αγοράσουμε κάποιον παίκτη, όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Μόνο σε περίπτωση που κάποιος παίκτης αξίζει για την Ίντερ και είναι διαθέσιμος, θα κινηθούμε να τον πάρουμε

Δεν ξέρω τον Ελάνο και δεν νομίζω ότι μία τέτοια μεταγραφή θα είναι φθηνή. Είναι ανώφελο να μιλάμε για άλλα ονόματα. Θα πρέπει να κάτσουμε κάτω και να εξετάσουμε τις περιπτώσεις που υπάρχουν".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ