ΙΝΤΕΡ

Αντριάνο: "Θα επιστρέψω το 2008..."

Αντριάνο: "Θα επιστρέψω το 2008..."
Αντριάνο

Σίγουρος εμφανίστηκε ο Αντριάνο για επιστροφή στην παλιά του ποδοσφαιρική κατάσταση για το νέο έτος

Ο άσος της Ίντερ, από την Βραζιλία όπου βρίσκεται (δανεισμός στη Σάο Πάολο) έδειξε μετά από πολύ καιρό πως είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον μεγαλύτερο τουρίστα των ευρωπαϊκών γηπέδων και να επιστρέψει στον κορυφαίο επιθετικό που λέγεται Αντριάνο.
"Προβλέπω μεγάλα πράγματα για μένα το 2008, μετά από ένα χρόνο που "πέταξα" λόγω των λαθών μου. Τώρα όμως είμαι σίγουρος και απολύτως αποφασισμένος να ανακτήσω το χαμένο χρόνο", δήλωσε αρχικά ο Αντριάνο και πρόσθεσε:

"Είμαι γαλήνιος, επειδή βρίσκομαι σε διακοπές και μπορώ να συνεχίσω να κάνω τα πράγματα που επιθυμώ. Είμαι πολύ ενοχλημένος για το γεγονός ότι οι άνθρωποι υπερβάλλουν πάντα για μένα, είτε για το τι κάνω, είτε για το που πηγαίνω."


Ο βραζιλιάνος διεθνής (κάποια εποχή) δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Σάο Πάολο για την εμπιστοσύνη που του δείξανε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει: "Με καλέσανε και μου δώσανε την υποστήριξη τους, σχετικά με τις τελευταίες μου... νυχτερινές εξόδους όπου δημοσιεύτηκαν. Μου είπαν να ηρεμήσω. Ο καθένας εδώ παρουσιάζει ειλικρινή προθυμία να βοηθήσει".



TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ