ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Χάσαμε τον Τουρέ το καλοκαίρι"!

Μαντσίνι: "Χάσαμε τον Τουρέ το καλοκαίρι"!
Τουρέ-Μπαρτσελόνα

Την παραδοχή ότι ο Γιάγια Τουρέ ήταν μεταξύ των τριών παικτών που μετάνιωσε που δεν έφερε στην Ίντερ το καλοκαίρι, έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι

"Οι Χάμσικ, Γιάγια Τουρέ και Πάτο θα μπορούσαν να ήταν στην ομάδα τους. Ο Τουρέ συγκεκριμένα ήταν κοντά σε εμάς πριν υπογράψει για τη Μπαρτσελόνα", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός των "νερατζούρι" στην εφημερίδα "Il Giornale" και συνέχισε:

"Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πολύ δυνατός ο οποίος μάλιστα σκοράρει. Όμως δεν μπορούμε να τους πάρουμε όλους. Βλέποντας την κατάστασή μας τώρα (τραυματισμοί βασικών παικτών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή), θα ήταν πολύ χρήσιμος αυτή τη στιγμή".


Ο "Μάντσιο" αποκάλυψε επίσης ότι θα αποκτηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας για το χώρο του κέντρου (ο Ελάνο της Μάντσεστερ Σίτι είναι στο προσκήνιο), ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των παικτών του, οι οποίοι παρά τα προβλήματα τραυματισμών κρατούν τη διαφορά από τον δεύτερο στο +7.

"Το να είσαι ικανός να νικάς τους τελευταίους μήνες χωρίς να έχεις όλη την ομάδα στη διάθεσή σου είναι κάτι για το οποίο μπορεί να είσαι υπερήφανος", τόνισε ο Μαντσίνι και συνέχισε:

"Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει εντυπωσιακή φυσική παρουσία και τεχνική. Ο Εστεμπιάν Καμπιάσο είναι πολύ σημαντικός και στην άμυνα έχουμε τον Ντάγκλας Μαϊκόν, που είναι ο καλύτερος μπακ στον κόσμο.

Ο Ζούλιο Κρουζ ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους μου και τον ήθελα από τότε που ήμουν στη Λάτσιο. Είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που μπορεί να μην έχουν πολλή ώρα τη μπάλα στα πόδια τους στο γήπεδο, όμως κανείς δεν θέλει να είναι χωρίς αυτόν, καθώς είναι εκπληκτικά ικανός",

κατέληξε στις δηλώσεις του.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ