ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μονακό για Τοροσίδη

Μονακό για Τοροσίδη
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τοροσίδη έχει δείξει η Μονακό. Θα τον δουν με Βέρντερ

Η γαλλική ομάδα ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι εκπρόσωπος της θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τρίτη για να παρακολουθήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στο...μικροσκόπιο της Μονακό.
Νοσοκομείο

Νοσοκομείο παρά ποδοσφαιρική ομάδα θυμίζει ο Ολυμπιακός. Γιατροί και φυσικοθεραπευτές του συλλόγου έχουν αρκετή δουλειά το τελευταίο διάστημα με το ιατρικό δελτίο να είναι γεμάτο. Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών γυμνάστηκαν την Πέμπτη στις 12:00. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αύριο θα προπονηθεί με την ομάδα.

Ο Στολτίδης έκανε θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και οι Παναγόπουλος, Ντομί.

Ο Νε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Ζεβλάκοφ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Τζόρτζεβιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω του ότι υποβλήθηκε σήμερα σε οδοντιατρική επέμβαση.

Ο Πατσατζόγλου έκανε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, όμως για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε το τελευταίο κομμάτι.

Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 18:00.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ