PREMIER LEAGUE

Μόγιες: "Δεν παρατάμε την προσπάθεια"

Μόγιες: "Δεν παρατάμε την προσπάθεια"
Μόγιες-Έβερτον

Αποφασισμένος να μην "πετάξει λευκή πετσέτα" παρά την ήττα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ από τη Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Έβερτον

"Κάθε ομάδα με αβαντάζ πέντε πόντων όπως η Λίβερπουλ θα αισθανόταν άνετη και με αυτοπεποίθηση. Όμως οφείλω να πιστεύω ότι μπορούμε να τους πιάσουμε. Από τη δική μας οπτική γωνία, η μάχη συνεχίζεται", τόνισε ο προπονητής της Έβερτον και συνέχισε:

"Υπάρχουν ομάδες κάτω από εμάς που πιστεύουν ότι μπορούν να μας φτάσουν και αισθανόμαστε το ίδιο για τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς, μπορούμε ακόμα να πιάσουμε τη Λίβερπουλ.

Αυτό που με απαγοήτευσε περισσότερο ήταν ότι δεν δημιουργήσαμε τίποτα. Δεν είχαμε ό,τι χρειαζόταν μπροστά για να ανησυχήσουμε την άμυνά τους.





Όμως η ομάδα μου θα βελτιωθεί. Είχαμε μία υπέροχη σεζόν και το να βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση είναι ένα σημαντικό επίτευγμα".



Υπενθυμίζεται ότι απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ, με την επόμενη να αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο "Emirates Stadium" με την Άρσεναλ ενώ η Έβερτον έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην υποβιβασμένη Ντέρμπι.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ