ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Είμαστε αγκαλιά με την 4η θέση"

Τζέραρντ: "Είμαστε αγκαλιά με την 4η θέση"
Τόρες-Λίβερπουλ

Την πεποίθησή του ότι η νίκη στο ντέρμπι επί της Έβερτον (1-0) θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της Λίβερπουλ για την κατάληψη της τέταρτης θέσης του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο αρχηγός των "κόκκινων"

"Ήταν μία μεγάλη νίκη και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι αυτό για μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα για να κρατήσουμε την τέταρτη θέση", τόνισε ο αρχηγός των "κόκκινων", βλέποντας την ομάδα του να ξεφεύγει πέντε πόντους από τη συμπολίτισσα στην άτυπη κούρσα των δύο ομάδων για την 4η θέση, και συνέχισε:

"Συγχαρητήρια στην Έβερτον που επανήλθε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορούσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ το οποίο θα έκανε καλύτερα τα πράγματα για εμάς".

Από την πλευρά του, ο Ράφα Μπενίτεθ, υποστήριξε ότι η Έβερτον εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για για την ομάδα του όσον αφορά στην 4η θέση:

"Το να κάνουμε το νταμπλ με την Έβερτον είναι πραγματικά καλό για εμάς, όμως νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Όταν κερδίζεις στο 1-0, μία εκτέλεση φάουλ, ένα κόρνερ μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο, οπότε δουλέψαμε περισσότερο στην άμυνα και παίξαμε με αντεπιθέσεις δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες, όμως τουλάχιστον όταν έχεις πόντους περισσότερους από την άλλη ομάδα, τότε αυτό κάνει τα πράγματα ευκολότερα".

Όσον αφορά την επιβλητική παρουσία του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τη Λίβερπουλ φτάνοντας τα 28 σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του κιόλας σεζόν στο "Άνφιλντ", ο Μαδριλένος τεχνικός υποστήριξε:

"Το να πετυχαίνεις 28 τέρματα, τα 21 στο πρωτάθλημα στην πρώτη σου σεζόν, δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε, ειδικά για έναν παίκτη που έρχεται από ξένη χώρα.

Νομίζω ότι υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα σε Τζέραρντ και Τόρες, οπότε προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες-κλειδιά.

Μπορείς επίσης να δεις επίσης τον Μπάμπελ και τον Κάουτ να δουλεύουν σκληρά και να δημιουργούν προβλήματα για την άλλη ομάδα, με το σύστημα αυτό να είναι καλό για την ομάδα".

















TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ